Vivante Assen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Vivante Assen uw woningstoffeerder in de regio Assen, Smilde en Rolde

Een huis moet vooral een warm thuis zijn, een plek waar de sfeer volledig bij je past en waar tijd en aandacht voor elkaar vanzelfsprekend zijn.

Vivante Assen kan hierbij als geen ander inspireren. We luisteren naar je en stellen de juiste vragen, zodat jij de beste keuzes maakt voor jouw interieur. Daarna gaan we voor je aan de slag, hoe eenvoudig of complex jouw woondromen ook zijn. Je kunt bij ons terecht voor de complete restyling van de woning, maar ook voor enkele aanpassingen.

Onze woonadviseurs kennen de laatste woontrends en geven verrassende tips. We werken met de beste merken in de woningtextiel. Heb jij je keuzes gemaakt, dan worden alle materialen vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd. Met de inspiratie van Vivante Assen voel jij je binnenkort helemaal thuis.

Richard Hoogeveen


Neem een kijkje in onze winkel:


Vivante Assen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Vivante Assen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Vivante Assens grote waarde is teamwork. Ons team is een mix van verschillende leeftijden. Wij hebben altijd frisse ideeën en zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends; technieken en materialen zodat we altijd een passend advies kunnen geven.

Het maken van combinaties gaat en technische ondersteuning gaat ons goed af. Hierdoor kunnen we een prachtig totaalplaatje opleveren.

Vivante Assen heeft oog voor detail. Steeds vaker krijgen wij de vraag of we bij de klant thuis willen komen adviseren. Nathalja is van de details en het interieur en/of kleuradvies. Richard en Anne zijn van het “grote aanpakken”.


·


Kom langs in onze winkel in Assen

De grote merken van Vivante Assen

Bij Vivante Assen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo