Vivante Assen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Urban Cotton wandkleden bij Vivante Assen

100% biologisch katoenen wandkleden

Urban Cotton biedt een unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden. Breng je interieur tot leven en maak het écht persoonlijk met een van deze stijlvolle blikvangers. Met een goede mix van uiteenlopende stijlen, is er een passend wandkleed voor ieder interieur. Van bohemian tot industrieel en van landelijk tot modern.

Creatief talent

Urban Cotton is een platform voor creatief talent. Ze bieden een unieke collectie van werken: van wandkleden tot schilderijen, foto’s en multi-mediawerken. Met de designs van Urban Cotton verwelkom je een creatieve en innovatieve sfeer in ieder vertrek. Of je er nou leeft, slaapt, eet, ontspant, feest, of werkt.


Nieuwsgierig?

Vivante Assen is enthousiast over de samenwerking met Urban Cotton. Hiermee verbreden wij ons assortiment met originele wandaankleding. Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie? Kom gerust bij ons in de winkel in Assen om de collectie te bekijken.


Maak een afspraak

De grote merken van Vivante Assen

Bij Vivante Assen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo