Vivante Assen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Vivante Assen vervult al uw interieurwensen

Onze werkwijze wordt bepaald door de overtuiging en visie dat wij als interieuradviseurs onze kundigheid en expertise inzetten als werktuig voor de opdrachtgever. Niet wij maar u staan in het middelpunt. Bij ons staan uw wensen voorop.

Op deze manier ontstaat er een ontwerp dat optimaal bij u aansluit. Met deze hoofdgedachte werken wij in 5 stappen naar een volledig interieur toe en passen dit stappenplan toe op elk onderdeel van een ontwerp. Van een meubel tot een volledig ingerichte ruimte.Maak een afspraak

Eerste kennismaking

Het is essentieel dat u zich goed voelt bij uw interieuradviseur. Deze gaat u immers helpen bij het inrichten van uw huis; hij/zij moet uw wensen en smaak goed aanvoelen om deze te kunnen vertalen in een sfeervol en harmonieus interieur. Graag komen wij kosteloos bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Voor onze interieuradviseurs is het belangrijk om het bestaande interieur te zien, maar ook de omgeving en de omliggende bebouwing. Daarom is het gesprek bij u op locatie. Tijdens het gesprek wordt er samen met u een inventarisatie van uw persoonlijke wensen en eisen gemaakt.


Neem contact op met ons

De analyse en schetsplan

Wat is een goed ontworpen interieur? Simpel gezegd: een interieur dat voldoet aan uw wensen en eisen. Daarom begint elke succesvolle opdracht met een goede analyse van wat u wilt, wat bij u past, en hoe dit allemaal ruimtelijk vertaald kan worden. Dit gebeurt door middel van een of meerdere intakegesprekken waarbij wij onder andere maten opnemen en foto’s maken.

Helderheid en duidelijkheid. Dat zijn in deze fase de sleutelwoorden. Voor u is het nu belangrijk om een heel duidelijke presentatie te krijgen. Geen krabbeltjes en wilde strepen die een beroep doen op uw inbeeldingsvermogen, maar duidelijke en realistische tekeningen. Op basis hiervan kunt u duidelijk aangeven wat er eventueel veranderd moet worden.


Bekijk onze merken

Definitief plan

Na een uitgebreide presentatie van het schetsplan wordt duidelijk wat het beste aansluit op hetgeen u voor ogen heeft. Wij corrigeren, passen aan en stellen bij - net zo lang tot u een ontwerp in handen heeft dat naadloos aansluit op uw wensen. Nu het ontwerp is vastgesteld kunnen de kosten nauwkeurig worden bepaald. Uiteraard kan het ontwerp in deze fase nog aangepast worden om budgettaire redenen.

Bent u tevreden over zowel het ontwerp als de daaraan verbonden kosten? Dan kunnen we tot uitvoering overgaan. Afhankelijk van de met u gemaakte afspraken nemen wij het ontwerp door met alle uitvoerende partijen zodat iedereen op één lijn zit. Ook tijdens de uitvoeringsfase houden wij nauw contact met alle betrokkenen om een optimaal resultaat te waarborgen.


Bekijk onze merken

De grote merken van Vivante Assen

Bij Vivante Assen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo